keskiviikko 18. huhtikuuta 2018

Ensimmäiset pennut ja Hupsista

Pamsun ja Tahvon pennut syntyivät 13.4. ja koska päivä sattui olemaan perjantai, taitaa pentueen teemaksi tulla kauhuelokuvat :) Pentuja syntyi kaikkiaan yhdeksän, mutta yksi pieni tyttö syntyi kuolleena. Pesässä kasvaa hyvää vauhtia kuitenkin viisi poikaa ja kolme tyttöä. Väreinä on todennäköisesti mustaa soopelia, soopelia ja suklaata tai pastellia. Osalla saattaa myös olla mitti-kuvio. Värit alkavat näkymään paremmin tuossa 2-3 viikon iässä, joten siihen asti saa mutoin ihailla kovaa vauhtia kasvavi naskeja.

Pamsun perjantai 13. pennut
Myös Sansa on astutettu, joskin urokseksi vaihtui Sotatanssin frettilän pitkäkarvainen herra Eetu. Toiveissa olisi pitkäkarvaisia pentuja albiinon, pastellin ja mahdollisesti kanelin väreissä, toukokuun loppupuolella.

Tahvo on myös ollut kovin kiireinen herra sijoituskodissaan, missä se pääsi omistajan huomaamatta astumaan perheen tyttöfretin. Tuloksena syntyi 6.4. kymmenen (!) pentua. Seitsemän poikaa ja kolme tyttöä. Vastuun tästä pentueesta jaan ACH's ferrets Aijan kanssa, sillä emo on hänen 2017 kasvatti. Pennut syntyivät minun luona ja siirtyvät jonkin viikon päästä Aijalle hoitoon emonsa kanssa. Värejä pennuilla näyttää olevan tummasta soopelista suklaaseen, osa miteillä/rounilla kuviolla.
Näistäkin pennuista voi laittaa kyselyä minulle nightshadesferrets @gmail.com

Hupsista!

Ja tässä vielä muikea syyllinen, Tahvo:



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.